16.10.12

Eesti jalgpallikoondis kohtus Ungariga

Andres Oper pärast ebaõnnestunud lähilööke
Eesti koondis oli eelmisel reedel oma kodupubliku silme all sunnitud tunnistama külalismeeskonna, Ungari, ülemvõimu. Mängu oli vaatama tulnud hulgaliselt nii Eesti, kui ka Ungari fänne. Kokku oli piletiga pealtvaatajaid 5661. 

Kõik mängu kohtunikud olid päritolult Iisraelist.

Ungari fännide hulgas oli ka jalgpallihuvilisi kes, hoolimata turvakontrollist, olid väljakule pürotehnikat smuugeldanud. Esimesi valgussähvatusi võis näha tribüünidelt juba Ungari hümni esituse ajal. 

Esimese kollase kaardi teenis Taavi Rähn oma kasti ees. Sellele järgnes ohtlik trahvilöök, mille Lindpere ilusti blokeeris. Esimesel poolajal löödi väravale peale kodumeeskonna poolt 1 kord ning Ungari poolt kaks korda. Teisel poolajal oli Eesti koondisel 5 pealelööki ning Ungaril 4.

Kaks minutit peale teise poolaja algust lõi Ungari meeskonna mängija Tamas Hajnal saatuslikuks saanud 0:1 värava. Ohtlikuid olukordi tuli teise poolaja jooksul veelgi, nimelt sai Oper hea söödu Purjelt, aga ei suutnud isegi kahe lähilöögiga palli väravasse lüüa. Kahjuks ei suutnud Eesti meeskond kaotusest välja tulla ning mäng lõppes pärast kolme lisaminutit Ungari võiduga.

Pärast reedeseid mänge oli Eesti oma alagrupis jagamas Andorraga viimast (6.) ja eelviimast (5.) kohta.


Jutt & Fotogalerii: Mikk Mihkel Vaabel

No comments:

Post a Comment

Heale tavale mittevastavad kommentaarid kustutatakse!