15.10.12

Kulturist Marek Kalmus: minu suurim iidol Schwarzenegger osutus minu kaugeks sugulaseks!

Kalmus andis Facebookis teada, et suvel toimunud pereüritusel tuli välja, et Arnold Schwarzenegger on nende kauge sugulane.
Kui Marek kirjutas, et suguvõsa kokkutulekul, siis tema õde parandas siiski hiljem, et asi tuli välja hoopis sünnipäeval, kus oli kohal üks austerlane, kes osutus Schwarzeneggeri tädipojaks. Arnold ise on ka sündinud Austrias. Kuigi veresugulasest on asi väga kaugel oli siiski näha, et nad on sugulased kauge ringi ja kaarega.

Kalmuse õde sai kauges sugulussidemest teada juba suvel, kuid Marek alles mõned päevad tagasi. Kalmus ise rääkis, et ta täpselt ei saanudki aru, kus see ime välja tuli, kuna tema jaoks oli see uudis juba nii jahmatav, et need suguluse käänud teda ei huvitanudki.

Enam edasi kulturist sugulusidet uurima ei hakanud, kuna ta arvas, et äkki pärast ei olegi sugulane ning siis tuleks küll suur pettumus. Talle meeldis mõte, et iidol osutus tema sugulaseks.
Kulturis olevat noorena näinud ühte filmi kus Arnold mängis ja juba järgmisel päeval oli ta jõusaalis, kuhu on jäänud siia maani.



Jutt: Jaagup Lember
Allikas: Õhtuleht

No comments:

Post a Comment

Heale tavale mittevastavad kommentaarid kustutatakse!